skip to Main Content

Artisjokken met geitenkaas hart

Bijgerecht

4 personen

20 minuten

Ingredi├źnten

  • 4 gedroogde tomaatjes in olie
  • 6 zwarte olijven zonder pit
  • 1 bosuitje
  • 1 takje verse basilicum
  • 100 g Cheese Crumbles
  • 4 el olijfolie
  • zwarte peper en zout
  • 1 el citroensap
  • 4 artisjokbodems uit blik
  • 1 zakje veldsla

Bereidingswijze

Snijd de tomaatjes in hele kleine stukjes, de olijven in plakjes, de bosuitjes in ringetjes en de basilicum in reepjes.

Meng in een kom Cheese Crumbles, tomaat, olijven, bosui, basilicum en 2 eetlepel olijfolie door elkaar en breng het op smaak met peper.

Meng in een bakje het citroensap met rest van de olijfolie tot dressing en breng het op smaak met zout en peper.

Laat de artisjokbodems uitlekken en verdeel de veldsla over 4 bordjes.

Vul de artisjokbodems rijkelijk met het Cheese Crumble mengsel, leg ze in het midden in het bord op de sla en besprenkel ze met de dressing.

Back To Top