skip to Main Content
Alphenaer is het merk van:

 

 

 

Zorg jij ervoor dat de kaas gemaakt kan worden?
DeJong Cheese zoekt iemand die dit in het weekend wil doen!

Je bent werkzaam op de afdeling Wrongel, het beginstadium van kaas. Jij zorgt voor het pasteuriseren van de melk en de juiste toevoeging van ingrediënten zodat de verse kaas ontstaat. Een belangrijk proces! Daarnaast vul je de melk op een juiste manier af in doeken. Dit vindt plaats in het weekend. Doordeweeks draai je mee op de Meng afdeling en/of assisteer je verder op afdeling Wrongel.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je bent in staat na een korte inwerkperiode zelfstandig te kunnen werken
  • Je werkt zeer hygiënisch
  • Werken in het weekend op zaterdag van ca. 06:00 tot 13:00 en op zondag van ca. 06:00 tot 15:00 vind je heerlijk. De andere uren kunnen in overleg worden ingepland tussen maandag t/m vrijdag in dagdienst.
  • Je hebt ervaring met het werken in de levensmiddelenindustrie (geen pre)
  • Je spreekt goed Nederlands of Engels
  • Je hebt eigen vervoer naar Alphen

Past dit werk en het bezig zijn in het weekend bij jou? Dan bieden wij jou:

  • Werkweek van 40 uur (aantal uren/dagen is bespreekbaar)
  • Salaris € 2.100-3.100 bruto per maand o.b.v. 40 uur/week, excl. toeslagen, o.b.v. leeftijd en werkervaring, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, reiskosten € 0,21 per km, goede secundaire voorwaarden
  • Toeslag voor werken op zaterdag en zondag
  • Diverse mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Een vrijdagmiddagborrel, een actieve personeelsvereniging en jaarlijkse feestjes & bedrijfsuitjes

Wil je meer weten over deze afdeling? Bekijk dan het filmpje van afdeling Wrongel.

Enthousiast geworden?
Stuur dan een mail met jouw motivatie en CV naar: hr@dejongcheese.nl.