
Flapjes met Goats Cheese Crumbles, appel en walnoten
Ingrediënten
- 4 plakjes bladerdeeg van 12 cm
- 1 Elstar appel
- 100 gram Alphenaer Goats Cheese Crumbles
- 1 eetlepel honing
- 50 gram walnoten
- 4 eetlepels paneermeel
Bereidingswijze
Snij de appel met schil in kleine blokjes en doe deze in een kom.
Voeg er de Goats Cheese Crumbles en de in stukken gebroken walnoten aan toe.
Meng de honing en eventueel een klein beetje peper door het appel/kaas mengsel.
Maak de randen van de deegplakjes nat en leg een schep vulling op de plakjes.
Vouw dicht en druk de randjes goed aan. Maak de flappen vochtig met een kwastje met wat water en duw ze in de paneermeel.
Leg de flappen op een met bakpapier beklede bakplaat en prik er bovenin met een vork een paar kleine gaatjes in.
Bak de flappen in een oven van 200 graden in ongeveer 20 minuten goudbruin en gaar. Serveer warm.