skip to Main Content
Alphenaer is het merk van:

Boerenomelet met geitenkaas

Type recept

Lunchgerecht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

15 minuten

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 50 ml slagroom
  • 250 g champignons
  • 250 g gesneden tomaat
  • 150 g gesneden bosui
  • 100 g radijs
  • 100g Alphenaer Goats Cheese Crumbles

Bereidingswijze

Breek de eieren in een kom.

Voeg er een scheutje room aan toe en breng op smaak met peper en zout.

Kluts de eieren met een vork. Verhit een koekenpan.

Bak in een scheutje zonnebloemolie de champignons, tomaat en bosui.

Schenk het ei/room mengsel in de koekenpan.

Laat de omelet langzaam gaar worden op laag vuur.

Top af met Goats CheeseCcrumbles.

Serveer met tuinkers en verse radijs.