Bladerdeeg groentehapjes met Goats Cheese Crumbles
Ingrediënten
- 2 plakjes bladerdeeg
- 2 bosuitjes
- 1/2 prei
- 1/2 paprika
- 2 eetlepels maiskorrels
- 2 eetlepels Alphenaer Goats Cheese Crumbles
- Peper/zout
- Olijfolie
- Muffinvorm
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
Snij de prei, paprika en bosui in kleine stukjes en bak dit in wat olijfolie tot dat de groenten wat zachter zijn. Voeg naar smaak nog wat peper en zout toe.
Roer de maiskorrels erdoor.
Als je een metalen muffinvorm hebt, vet dan de vorm in met wat boter of olie (voor een siliconenvorm is dit niet nodig).
Snij de bladerdeeg plakjes in vieren zodat je kleine vierkantjes krijgt. Doe dit met beide plakken, nu heb je 8 vierkantjes.
Leg in iedere holte van je muffinvorm 1 vierkantje.
Bak de bladerdeeg bakjes in de voorverwarmde oven in 8 a 9 minuten licht krokant.
Haal de vorm uit de oven en verdeel het prei/paprika/maismengsel over de 8 bakjes.
Leg in ieder bakje nog wat Goats Cheese Crumbles en schuif de muffinvorm nog 9-10 minuten in de oven.
Serveer de bladerdeeg groentehapjes lauwwarm.