skip to Main Content

DeJong Cheese

De lekkerste verse en zachte kaasspecialiteiten!

Cheese Crumbles

Cheese Crumbles – verse (geitenkaas) kaaskruimels- zijn eenvoudig te gebruiken in diverse gerechten en geven een prachtige presentatie. De Crumbles zijn een leuke en lekkere toevoeging aan salades, pasta’s, pizza’s en allerlei warme en koude gerechten, zelfs in desserts en soepen. Dus volop variatie!

De Cheese Crumbles dragen bij aan een snelle verwerkbaarheid van gerechten met zachte kazen, alleen de deksel eraf en strooien maar! Door het gebruik van een geheim recept plakken de crumbles niet meer aan elkaar en zijn daardoor perfect voor de verwerking en portion controle. Laat uw snijgerei maar in de kast! Cheese Crumbles zijn ook zeer geschikt voor de professionele keuken.

Cheese Crumbles zijn verkrijgbaar in 2 varianten: naturel & honing.

Cheese Discs

De verse geitenkaas schijfjes van DeJong’s Cheese zijn ideaal om gemakkelijk geitenkaas in uw salade, op broodjes, pizza’s en toast te verwerken. Een combinatie van een heerlijk product met een gemakkelijke verwerkbaarheid!

De schijfjes zijn er in zeer diverse mogelijkheden te verkrijgen; in verschillende groottes, afmetingen en verpakkingsvormen. Ook hebben we naast de geitenkaas naturel een heerlijk friszoete honing variant. We hebben op dit moment de volgende verpakkingen voor u in het assortiment:

  • 108x7gram
  • 42 x7gram
  • 48x23gram
  • 32x35gram
Ideale verpakkingsvorm: 120g

De verse geitenkaas plakken van DeJong’s Cheese. Deze heerlijk, verse en makkelijk te smeren geitenroomkaas is gemaakt met de beste ingrediënten en is verpakt in een ideale verpakkingsgrootte van 120g. Het is makkelijk te snijden en smeren op toast en brood of voor het bereiden van diverse salades, gerechten en snacks. In deze range hebben we twee heerlijke smaken: Geitenkaas naturel & honing.

Cheese Goats Logs

De verse geitenkazen van DeJong Cheese zijn zacht en fris van smaak en heerlijk romig. De pure smaak van deze geitenkaas combineert in oneindig veel smaakvariaties en maakt uw gerecht, salade, lunch en nagerechten tot een heerlijke verrassing. Naast de geitenkaas naturel hebben we nog 3 heerlijke smaakvariaties; honing, kruiden en cranberry. Elke variant heeft zijn eigen specifieke en karakteristieke smaak van hartig tot zoet.

Cheese Spreadable

De verse smeerbare geitenkaas van DeJong’s heeft een heerlijke, pure en frisse geitenkaassmaak. Deze variant is smeuïger dan de gangbare verse geitenkaas en daardoor makkelijk smeerbaar. Daarnaast bevat de verse kaas slechts 16% vet, zonder dat het zijn heerlijke smaak verliest.

Tip van de kaasmakers: Gebruik het ook eens als crème fraise voor het maken van een romige saus of soep.

Alphenaer Geitenkaas

De kazen van Alphenaer worden specifiek geselecteerd en volgens traditioneel recept in onze kaasmakerij met de grootste zorg en liefde bereid. Het assortiment omvat onze specialiteiten Geiten Brie, Geiten Brie Walnoot-Fenegriek, Geiten Mini brie en een heerlijke gerijpte geitenkaas Daarnaast biedt Alphenaer ook heerlijke verse geitenkaasbolletjes in kruidenolie. Geniet van het lekkerste, traditionele Alphenaer assortiment met haar heerlijke volle, pure en smeuïge smaak.

DeJong Cheese

DeJong Cheese is een (h)echt familiebedrijf gevestigd in het tegen de Belgische grens gelegen Alphen. Sinds 1995 maken wij volgens traditioneel recept zachte en gerijpte (geiten)kazen van hoge kwaliteit. Van oorsprong is de kaasmakerij begonnen door het maken van geitenkazen van melk van eigen boerderij. Tegenwoordig wordt de melk gekocht van boeren uit de nabije omgeving.

Back To Top