skip to Main Content
Alphenaer is het merk van:

Operator Verse kaas: zingend aan de productielijn!

Drie vragen aan één van onze Operators Verse kaas

Operator Verse kaas Wioleta vertelt haar verhaal

Wie ben je en wat maakt jouw werk leuk?

Wioleta: “Ik ben Wioleta en kom uit Polen. Toen ik vanuit Polen naar Nederland kwam, was ik blij dat ik een baan kreeg in dit fijne en gezellige bedrijf. Ik werk inmiddels al 4 jaar voor De Jong Cheese en mijn collega’s zijn erg belangrijk voor me. Het belangrijkste voor mij, als buitenlander, is dat ik hier niet wordt gediscrimineerd, wat mijn vrienden in andere bedrijven wel eens overkomt.

Omdat ik hier zonder familie woon, weet ik dat mijn collega’s echte vrienden voor me zijn op wie ik altijd kan rekenen. Niet alleen op het werk, maar ook buiten werktijd zien we elkaar regelmatig. Op mijn productieafdeling zijn we één team en helpen we elkaar altijd. Dat zorgt voor een leuke en vriendelijke sfeer en dat is goed voor ons en voor het werk.

Op onze afdeling maken en verpakken we verschillende verse kaassoorten in overeenstemming met alle regels van arbeidshygiëne en voorschriften die gelden voor elke medewerker. Het werk is licht en prettig, maar ook afwisselend omdat we 4 machines hebben waar we verschillende soorten kaas maken. Het verveelt nooit.”

Welke gebeurtenis mogen we niet missen?

“We hebben veel plezier samen, we zingen regelmatig mee met de radio of we vertellen elkaar grappen. Het is gezellig en de mensen zijn vrolijk. Ik heb al veel geleerd en leer nog steeds bij over het werken met onze machines.

Als je op onze afdeling komt werken, garandeer ik je dat wij je een grote glimlach en een vrolijke sfeer zullen bezorgen. Kom zeker eens een keer kijken!”