skip to Main Content
Alphenaer is het merk van:

QA-medewerker (24 – 40 uur)

€3.100 – €3.700 per maand (op basis van 40 uur zonder toeslagen)

DeJong Cheese is niet zomaar een lokale kaasmakerij. Inmiddels is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een internationale speler met meer dan 50 enthousiaste medewerkers én verkopen we onze kaas wereldwijd. Sinds ’95 vervaardigen wij een breed assortiment aan verse en gerijpte kazen van verschillende soorten melk op ambachtelijke wijze, waaronder ons eigen (geiten)kaasmerk Alphenaer.

Om deze lekkerste kaas van de hoogste kwaliteit na te streven, worden onze kazen pas vrijgegeven als de kwaliteit goed genoeg wordt geacht voor ons Alphenaer label. En daar heb jij als QA-medewerker een belangrijke rol in. Samen met de productie- en kwaliteitsafdeling waarborg jij de kwaliteit en exclusiviteit van onze kazen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Het leuke aan werken op de kwaliteitsafdeling van DeJong Cheese is dat een werkdag nooit hetzelfde is. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het beheren, overdragen en bewaken van het geborgde kwaliteitssysteem, het beantwoorden van klantspecifieke vragen en het in behandeling nemen van klachten.

Overige werkzaamheden

  • Beheren en onderhouden van certificeringen.
  • Fungeren als het eerste aanspreekpunt voor medewerkers m.b.t. hygiëne en (voedsel) veiligheid.
  • Voorschriften, werkinstructies en procedures opstellen, uitwerken, actueel houden en overdragen aan medewerkers en hen indien nodig attenderen op het naleven van het kwaliteitssysteem.
  • Toezien op de borging van de kwaliteit van grondstoffen en (eind)producten.
  • Kwaliteits-issues in het productieproces oplossen.
  • Waar nodig bepalen van preventieve verbeteringen en maatregelen.
  • Op de hoogte zijn van relevante ontwikkelingen in de sector, kwaliteitstandaarden en regelgeving en deze vertalen naar interne processen.
  • In behandeling nemen van leveranciersklachten en klantenklachten.
  • Bepalen van preventieve verbeteringen en maatregelen n.a.v. klachten en deze verbeteringen en maatregelen monitoren.
  • Proactief meedenken en verbetermogelijkheden aandragen t.b.v. het geborgde kwaliteitssysteem.
  • Bijdragen aan het optimaliseren van het productieproces, waaronder het deelnemen aan- en/of coördineren van verbeterprojecten.

Wie ben jij?

  • Hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding Levensmiddelentechnologie of soortgelijke opleiding.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen de Levensmiddelenindustrie.
  • Je beschikt over kennis van voedselveiligheidssystemen en -normen, zoals HACCP en IFS.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.
  • Je bent vaardig met Microsoft Office.

Wat bieden wij jou?

  • Een gezellige werkplek in een leuk team binnen een groeiende en winstgevende (internationale) organisatie.
  • Een uitdagende functie van 24 tot 40 uur.
  • Uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een passend salaris tussen € 3.100,- en € 3.700,- bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
  • Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, vers fruit en maandelijks een gratis broodje.
  • Een actieve personeelsvereniging.
  • Leuke korting in onze eigen streekwinkel ‘Alphenaer Winkel vol lekkers’.
  • Verschillende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen dit groeiende bedrijf!

Wij zoeken jou!

Denk jij na het lezen van deze vacature hé dat ben ik? Solliciteer dan vandaag nog. Mail jouw motivatie met cv naar hr@dejongcheese.nl t.a.v. Annemie Tuijtelaars.

Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met Annemie Tuijtelaars via e-mail hr@dejongcheese.nl of telefonisch via 013 508 1316.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.