skip to Main Content

Zachte geitenkaas

DeJong Cheese heeft naast een de gerijpte geitenkazen ook een groot gamma aan zachte geitenkazen in vele verschillende vormen en maten. Zo hebben we geitenkaasrollen, grote schijven, mini schijfjes en Cheese Crumbles. Voor ieder wat wils! Het fijne aan zachte geitenkaas is dat het met een zeer divers aantal smaken uitstekend combineert, daarom hebben we deze ook toegevoegd aan ons assortiment. Van hartig tot zoet tot kruiden, het is allemaal even lekker!

Het gebruik van zachte geitenkaas

Zachte geitenkazen zijn in vele gerechten te combineren en kan zowel koud als warm verwerkt worden. Koud is het heerlijk in salades, rauwkost salades, op een toastje, met groenten of op brood. De geitenkaas kan echter ook warm gegeten worden. De smaak wordt door het verwarmen iets sterker. Warme geitenkaas is heerlijk op een salade, in bladerdeeg of in spek gerold en gebakken, maar ook in ovenschotels, quiches, pizza’s, pasta’s, soep, kaasfondue enzovoort.

Zachte geitenkaas, perfect om mee te koken!

Doordat de zachte geitenkaas een kleinere vetstructuur heeft dan koekaas smelt geitenkaas nagenoeg niet. Het wordt wel iets slapper, maar behoud zijn vorm. Hierdoor kan zachte geitenkaas ook heel goed gebruikt worden om een mooie topping mee te maken. Bijna alle kaasgratins worden gemaakt met geraspte harde koekaas. Maar dit kan ook eenvoudig van zachte kaas gemaakt worden. Gebruik in plaats van geraspte, harde koekaas eens verse geitenkaas of Brie op de ovenschotel, aardappelschotel of stokbroodje. Voor een extra smaaksensatie kan ook een geitenkaas met smaaktoevoeging zoals Brie met walnoot- fenegriek of geitenkaas met honing toegevoegd worden.

Cheese Crumbles; zachte verkruimelde geitenkaas, wat een innovatie!

In het Cheese Crumbles assortiment vind u vier verschillende soorten verse verkruimelde (geiten)kaas. Zachte geitenkaas is lastig te verwerken en te versnijden. Vandaar dat we bij DeJong Cheese met het briljante idee kwamen om de zachte geitenkaas alvast voor te verkruimelen. Zo heeft u in een handomdraai een heerlijk chefwaardig en creatief gerecht op tafel staan! De combinaties die u kunt maken met de verschillende smaken is eindeloos!

  • Verse verkruimelde geitenkaas
  • Een houdbaarheid van 7 weken
  • Verkrijgbaar in 100g, 500g en 5kg
  • De verse geitenkaas hoeft niet meer verkruimeld te worden en kan direct gebruikt worden
  • Cheese Crumbles geven gerechten een prachtige presentatie
  • Portion Control
  • Geen snijafval meer

Heeft u interesse in onze zachte geitenkaas? Neem contact op met ons verkoopteam!

Neem contact op

Back To Top