skip to Main Content

Geitenwrongel

Heerlijke geiten wrongel

Bent u opzoek naar een goede kwaliteit geiten wrongel? DeJong Cheese werkt met hoge kwaliteit geitenmelk uit Nederland en België. De kaas is in tegenstelling tot veel Franse varianten mild van smaak en daardoor toegankelijk voor een breder publiek. De geiten wrongel die hiervan gemaakt wordt, is de basis van onze verse geitenkaas producten. Voor informatie over onze geiten wrongel of grootverpakking geitenroomkaas kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Onze kaas vindt u in speciaalzaken, supermarkten, groothandels en marktkramen, maar ook in restaurants en catering. Wij leveren bovendien aan Retail, foodservice en industrie.

Uitstekende kwaliteit geiten wrongel

DeJong Cheese produceert al sinds 1995 geiten wrongel volgens traditionele wijze waarbij wij gebruik maken van de beste kwaliteit geitenmelk en beschikken over hoge certificeringen voor hygiëne en export. In tegenstelling tot de meeste industriële processen, gebruiken wij nog traditionele filterdoeken om onze kaas in te stremmen. Hierdoor blijft de natuurlijke smaak behouden. Wij kunnen hierdoor ook sturen in de droge stof en zo elke gewenste kwaliteit wrongel leveren. Zo kunnen we voor elk gewenst proces de wrongel aanleveren. Wij leveren geiten wrongel in aparte verpakkingen voor industriële doeleinden, als half fabricaat of voor grootverbruikers. Dankzij de korte lijnen binnen ons bedrijf kan DeJong Cheese altijd snel en adequaat handelen wanneer u contact met ons opneemt. Wij staan klaar om klanten in binnen- én buitenland te helpen met het leveren van hoge kwaliteit kaas.

Bij DeJong Cheese kunt u rekenen op:

  • Het is vaak erg lastige om verse geitenkaas te versnijden dit komt door de zachte structuur van de kaas. Hierbij de handige tip: Gebruik een snijdraad! Of nog makkelijker, koop Cheese Crumbles of geitenkaas schijfjes!
  • Voor het maken van 1 kg zachte geitenkaas is 7.5 liter geitenmelk nodig.
  • Verse geitenkaas is niet geperst, heeft geen rijping ondergaan en kan direct na productie gegeten worden.
  • Verse geitenkaas is erg goed te gebruiken in desserts. Dit komt door de verse ondertoon van de kaas die erg goed combineert met de zoete smaken die gebruikt worden in desserts.
  • Verse geitenkaas smaakt het beste in combinatie met een droge witte wijn.

Is de geiten wrongel vegetarisch?

De herkomst van het stremsel in kaas is voor veel mensen niet altijd even duidelijk. Van oorsprong wordt de kaas gemaakt en gestremd met dierlijk stremsel, waardoor het niet vegetarisch is. Een overgroot gedeelte van de kazen die op de markt worden gebracht zijn dan ook niet vegetarisch.
* Alle kazen bij DeJong Cheese worden gestremd met een microbieel stremsel , waardoor onze geitenkazen, waaronder de geiten wrongel perfect in een vegetarisch dieet passen.

Heeft u interesse in onze geitenwrongel? Neem contact op met ons verkoopteam!

Neem contact op

Back To Top