skip to Main Content

Geitenkaas

DeJong’s kaas wordt geproduceerd op geheel traditionele wijze. Zo gebruiken we traditionele filterdoeken om de melk te stremmen. Het mooie hieraan is dat het een echt natuurproduct blijft. In tegenstelling tot industriële productieprocessen blijft met onze aanpak de natuurlijke smaak behouden. We hebben al velen jaren ervaring met het maken van kaas, en dat proef je! Ons geheim? De ambachtelijke wijze en de aandacht waarmee wij onze kaas maken.

Ontdek onderstaand ons rijk en award winnende geitenkaas assortiment. We hebben een zeer diverse gamma aan zachte en gerijpte kazen.

Bent u opzoek naar een zachte geitenkaas die makkelijk te verwerken is in uw producten of gerechten neem dan eens een kijkje op de pagina van Cheese Crumbles dit is een verse verkruimelde geitenkaas welke gemakkelijk te verwerken is en verkrijgbaar in verschillende smaken.

Een andere innovatieve variant geitenkaas die we te bieden hebben zijn de geitenkaasschijfjes . Deze hebben we in verschillende afmetingen en verpakkingsvormen. Kies je voor de frisse geitenkaas naturel of toch voor de zoete geitenkaasvariant?

Cheese Crumbles

Heerlijke verkruimelde (geiten)kaas in vier verschillende smaken, te gebruiken in diverse gerechten en geven een prachtige presentatie!

Meer informatie

Cheese Culinair

Binnenkort meer informatie!

Cheese Discs

De verse geitenkaas schijfjes van DeJongs’s Cheese, een combinatie van een heerlijk product met een zeer gemakkelijke verwerkbaarheid!

Meer informatie

Cheese Goats Logs

De verse geitenkazen van DeJong Cheese zijn zacht en fris van smaak. En omvat een gamma aan mooie geitenkaas smaken!

Meer informatie

Cheese Spreadable

De verse smeerbare geitenkaas van DeJong’s Cheese heeft een heerlijke, pure en frisse geitenkaassmaak EN bevat slechts 16% vet.

Meer informatie

Alphenaer

De Alphenaer familie bestaat uit een aantal specifiek geselecteerde superieure geitenkazen die in onze kaasmakerij met de grootste zorg en liefde worden bereid.

Meer informatie

Het assortiment verse geitenkaas rollen van DeJong’s Cheese is zacht en fris van smaak en heerlijk romig. Van zoet tot hartig, voor ieder wat wils!

DeJong’s Cheese spread is smeuïger dan de traditionele verse geitenkaas en daardoor makkelijk te smeren en in gerechten te verwerken. Bijkomend voordeel: 16% minder vet!

En dan nog de kerst op de taart! Ons Alphenaer assortiment! Alphenaer is het traditionele merk wat volledig met de hand wordt gesneden en geroerd.

“De ambachtelijke techniek en de exacte timing bepalen uiteindelijk de kenmerkende smaak van de Alphenaer geitenkazen. Alphenaer voert een naturel geitenbrie en een geitenbrie met fenegriek, een mini brie, de traditionele gerijpte Bûche en verse geitenkaasbolletjes in olie“.

Back To Top