skip to Main Content

Geitenkaas kopen

Wilt u heerlijke, gerijpte of verse geitenkaas kopen? DeJong Cheese vervaardigt geitenkaas van geitenmelk uit Nederland en België. U vindt online een compleet overzicht van onze producten, voor informatie over het aanbod kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij verkopen onze geitenkaas in speciaalzaken, supermarkten, groothandels en marktkramen, maar ook in restaurants en catering. U kunt onze geitenkaas ook indirect tegen komen, verwerkt in gerechten met geitenkaas. Zoals gevulde champignons, in bladerdeeg hapjes, quiches, pizza, maaltijdsalades, broodjes etc.

Naast bovenstaande markten leveren wij ook aan de verwerkende industrie, al onze producten zijn in grootverpakkingen verkrijgbaar en makkelijk te verwerken, dus ook ideaal voor u als saladeproducent of pizzaproducent bent of op grote schaal sandwiches en wraps maakt. En wat dacht u van het vullen van pastaproducten? Verse geitenkaas bolletjes voor op de borrelplank maar ook lekker om er warme en koude gerechten mee maken. Vul er eens een champignon mee, even in de oven of rol een verse geitenkaasbolletje eens in een stuk parmaham. Zo tovert u de lekkerste geitenkaas hapjes/tapas in een handomdraai op tafel.

Wat kunt u verwachten wanneer u geitenkaas koopt bij DeJong Cheese?

DeJong Cheese beschikt over hoge certificeringen voor hygiëne en export. U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar verse en zachte geitenkaas, maar ook voor heerlijk gerijpte producten. Dankzij de korte lijnen binnen ons bedrijf kan DeJong Cheese u altijd snel en adequaat helpen. Wij staan klaar om aan klanten in binnen- én buitenland onze hoge kwaliteit kaas te leveren. Met andere woorden een zeer flexibel bedrijf waar elke klant zijn eigen gezicht heeft. Wij denken graag mee en zoeken graag gezamenlijk naar op maat gemaakte oplossingen.

Bij DeJong Cheese kunt u rekenen op:

  • uitstekende kwaliteit producten;
  • hulp van vakmensen;
  • een uitgebreid assortiment geitenkaas;
  • wereldwijde export van ons aanbod;
  • korte lijnen binnen onze organisatie;
  • een maat oplossing voor uw probleem.

Geitenkaas kopen? U kunt gemakkelijk een bestelling plaatsen!

Wilt u meer weten over onze producten? Heeft u vragen, wensen of opmerkingen. Of wilt u samples/monsters aanvragen om deze verse geitenkaas beleving te ervaren? Neem dan contact op door te bellen met +31(0)13 5081316 of vul het contactformulier in. Mailen is mogelijk naar info@dejongcheese.nl.

Neem contact op

Back To Top