skip to Main Content

Geitenkaas bolletjes

Innovatie: Geitenkaas bolletjes

DeJong Cheese heeft diverse soorten geitenkaas in het assortiment. We zijn telkens weer op zoek naar innovaties en concepten. Na een aanvraag van een klant zijn we tot het idee gekomen om geitenkaasbolletjes te gaan produceren. We vullen deze af met een heerlijk knoflook-kruidenolie.

De geitenkaas bolletjes hebben een heerlijke toevoeging van zonnebloemolie met fijne kruiden en een vleugje knoflook. We verkopen de geitenkaas bolletjes onder het traditionele merk Alphenaer. Het product heeft vele gebruiksmogelijkheden, zo is het goed te combineren in salades. Daarnaast geeft het ook een mooie productpresentatie. Ook bij de borrel of op een kaasplank zijn de geitenkaasbolletjes top! Daarnaast kunnen deze geitenkaasbolletjes gebruikt worden als garnituur bij verschillende gerechten.

Geitenkaas bolletjes, waarom?

  • 7 weken houdbaarheid
  • Verpakkingen van 1kg en 165gram
  • Perfect voor salades en als borrelgarnituur
  • 7-8 gram per bolletje
  • Makkelijk te doseren

Gepaneerde geitenkaas bolletjes en dippers

We hebben de geitenkaas bolletjes voorgelegd aan een chefkok met de vraag wat zou jij hiermee doen? We hebben een aantal leuke suggesties gekregen, en lekker! Even door het bloem, even door een ei, wat kruiden erbij en frituren maar! En daar was een nieuw borrelhapje geboren! Deze staat overigens ook op de borrelkaart tegenwoordig! Deze staan naast de geitenkaasborrel dippers! Deze zijn al in verschillende kruiden gedipt en worden geserveerd met gebakken broodkruim voor een heerlijk krokantje! We krijgen erg veel leuke reacties op deze variaties! Dus zoveel mogelijkheden met de heerlijk geitenkaas bolletjes van Alphenaer!

Geitenkaas bolletjes in salades

Het valt niet meer weg te denken van de kaart en uit onze keuken! De salade met geitenkaas groeit al jaren in populariteit. De geitenkaasbolletjes van Alphenaer zijn perfect te gebruiken in een zomerse salades. Neem wat rucola, een tomaatje wat crouttons en natuurlijk de geitenkaas bolletjes en je hebt in no-time een heerlijk gerecht op tafel staan. Schep de bolletjes uit de verpakking en decoreer over de salade, gegarandeerd geen viezigheid meer door het snijden van verse geitenkaas. En binnen enkele minuten bereid!

Handige tip: Gebruik de kruiden-olie om de salade mee aan te maken, reken maar dat dit smullen wordt!

Heeft u interesse in onze geitenkaas bolletjes? Neem contact op met ons verkoopteam!

Neem contact op

Back To Top