Geitenkaas Wrongel

Heerlijke geitenkaas

Bent u opzoek naar een goede kwaliteit wrongel? DeJong Cheese werkt met hoge kwaliteit geitenmelk uit Nederland en België. De wrongel die hiervan gemaakt wordt, is de basis van onze verse geitenkaas producten. Kijk online voor een compleet overzicht van onze producten! Voor informatie over het aanbod kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Onze kaas vindt u in speciaalzaken, supermarkten, groothandels en marktkramen, maar ook in restaurants en catering. Wij leveren bovendien aan retail, foodservice, industrie en in onze webshop www.dejongcheeseshop.nl.

Uitstekende kwaliteit geiten wrongel

DeJong Cheese produceert al sinds 1995 geiten wrongel volgens traditionele wijze waarbij wij gebruikmaken van de beste kwaliteit geitenmelk en beschikken over hoge certificeringen voor hygiëne en export. Wij leveren wrongel in aparte verpakkingen voor industriële doeleinden, als half fabricaat of voor grootverbruikers. Dankzij de korte lijnen binnen ons bedrijf kan DeJong Cheese altijd snel en adequaat handelen wanneer u contact met ons opneemt. Wij staan klaar om klanten in binnen- én buitenland te helpen met het leveren van hoge kwaliteit kaas.

Bij DeJong Cheese kunt u rekenen op:

  • uitstekende kwaliteit producten;
  • korte lijnen binnen onze organisatie;
  • hulp van vakmensen;
  • een uitgebreid assortiment geitenkaas;
  • wereldwijde export van ons aanbod.

Bestel meteen

Bekijk nu een overzicht van het assortiment online van DeJong Cheese als u wilt weten welke producten wij aanbieden. Heeft u vragen over onze geiten wrongel? Neem dan contact op door te bellen met +31(0)13 – 5081316 of vul het contactformulier in. Mailen is mogelijk naar info@dejongcheese.nl.