skip to Main Content

Tartaar van verse vis, peer en Cheese Crumbles

Voorgerecht/bijgerecht

4 personen

15 minuten

Ingrediënten

  • 150 gram verse roze zalm
  • 150 gram verse tonijn
  • 4 st jacobs vruchten
  • 2 peren Conference
  • 50 gram Cheese Crumbles
  • 5 eetlepels citroen olijfolie extra vierge
  • 5 eetlepels witte crème balsamicoazijn
  • Bieslook
  • Peper en zout
  • 4 sneden brood

Bereidingswijze

 

Snij de roze zalm, tonijn, en st Jacobsvruchten in heel kleine dobbelsteentjes (gebruik hiervoor een goed en scherp mes).

Schil de peren en snijd deze in vieren en ontdoe van klokhuis.

Snij 6 van de parten ook in zeer kleine blokjes.

Versnipper de bieslook.

Neem daarna de twee andere parten peer en maak gebruik van een dunschiller om er lange, dunne stroken van te maken.

Meng de olijfolie en de balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout.

Snij de kleine dobbelsteentje Cheese Crumbles nog eens door en meng door het vismengsel.

Schep er vervolgens 4 eetlepels van de dressing over en meng nog eens goed.

De stroken die je van de peer gesneden hebt leg je in de overige saus , zo voorkom je verkleuring en smaakt de peer heerlijk fris

Back To Top