skip to Main Content

Slaschuitjes met peulvruchten geitenkaas salade

Lunchgerecht/bijgerecht

8 personen

10 minuten

Ingrediënten

  • Romaanse sla
  • 100 gram gemengde gekookte peulvruchten
  • 100 gram geitenkaas Cheese Crumbles
  • 1/4 komkommer
  • 4 gedroogde tomaten
  • 2 lente-uitjes
  • ½ theelepel ras el hanout
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt

Bereidingswijze

Haal 8 blaadjes sla van het kropje en was deze.

Spoel indien nodig de peulvruchten af.

Snij de lente-uitjes in ringetjes en de gedroogde tomaat in stukjes.

Snij de komkommer in blokjes.

Meng de yoghurt met de ras el hanout en zout en peper naar smaak.

Hou wat ringetjes lente ui, Crumbles geitenkaas en stukjes tomaat achter om te garneren.

Meng de rest door elkaar en vul hiermee de sla schuitjes.

Garneer met de achtergehouden groentes en geitenkaas en strooi er een heel klein beetje ras el hanout overheen.

Serveer direct.

De salade is apart van de slaschuitjes 2 dagen te bewaren.

Back To Top