skip to Main Content

Gevulde boleet paddenstoel uit de oven met linzen, peterselie en Cheese Crumbles

Bijgerecht

4 personen

15 minuten

Ingredi├źnten

  • 4 grote boleet paddenstoelen
  • 250 gram du puy linzen, zwarte
  • 1 tomaat
  • 1 eetlepel krulpeterselie
  • 50 ml olijf olie
  • 1 emmertje Cheese Crumbles honing

Bereidingswijze

Verwarm de heteluchtoven voor op 170 graden Celsius.

Week de linzen. Spoel de linzen met water. Zet ze voor 8 uur in een bak met ruim water in de koelkast.

Hol de binnenkant van de paddenstoel uit met een mesje.

Gril de paddenstoelen aan beide kanten goudbruin.

Maak een salade van de gehakte peterselie, de linzen en de in blokjes gesneden tomaat.

Breng op smaak met peper en zout en de olijfolie.

Vul de paddenstoelen met de salade.

Strooi royaal de Cheese Crumbles over de gevulde paddenstoelen.

Zet de gevulde paddenstoelen in een ovenschaal.

Bak af gedurende 7 minuten, tot de kaas zachtjes gesmolten is.

Garneer af met peterselie of andere groene kruiden.

Back To Top