skip to Main Content

Brioche Crostini met knoflook Cheese Crumbles, tomaat en vijgenchutney

Lunchgerecht/bijgerecht

4 personen

25 minuten

Ingrediënten

  • 1 klein brioche broodje
  • 100gr Cheese Crumbles knoflook
  • 2 st. pommedori tomaten
  • 1  rode ui
  • 1  potje vijgenchutney
  • Takjes garnering

Bereidingswijze

Verwarm de heteluchtoven tot 170 graden Celsius.

Snijd met een kartelmes het briochebroodje in de lengte door vieren.

Besmeer de bovenkant met een flinke laag vijgenchutney.

Snijd de tomaten in schijfjes en leg deze trapsgewijs op de vijgenchutney.

Snijd de rode ui in flinterdunne ringen en beleg ze over de tomatenschijfjes.

Neem de Cheese Crumbles en bestrooi het broodje met een volle hand crumbles.

Bak af op een bakpapiertje in een ovenschaal op 170 graden Celsius, gedurende 15 minuten.

Garneer af met tuinkers of andere kiemsoorten.

Back To Top