skip to Main Content

Biet-venkel salade met bacon Cheese Crumbles

Lunchgerecht/Voorgerecht/Bijgerecht

2 personen

10 minuten

Ingredi├źnten

  • 1 rauwe biet
  • 1/2 venkel
  • 2 handen rucola
  • 20 gram pecannoten
  • 2 eetlepels Cheese Crumbles met bacon
  • Extra virgine olijfolie
  • Balsamico
  • Peper/zout

Bereidingswijze

Snij met een mandoline, kaasschaaf of keukenmachine de biet en de venkel in zo dun mogelijke plakjes.

Verdeel de rucola over 2 borden, leg hierop de bietenschijfjes en de venkel.

Strooi de pecannoten erover en de Cheese Crumbles met bacon.

Meng 3 delen extra virgine olijfolie met 1 deel balsamico azijn.

Breng op smaak met zout en peper en giet de dressing over de salade.

Serveer de biet-venkel salade met bacon Cheese Crumbles als lichte salade voor de lunch, maar ook als voorgerecht of als bijgerecht bij een diner.

Back To Top