skip to Main Content

Amuse met biet en geitenkaas

Voorgerecht

4 personen

10 minuten

Ingrediënten

  • 2 gekookte bietjes
  • 2 sinaasappels
  • +/- 100 gr. Cheese Crumbles Honing
  • 1 ½ el. ciderazijn of witte wijnazijn
  • 4 el. yoghurt
  • 1 tl. geraspte mierikswortel
  • 1/2 tl. mosterd
  • 1/2 el. olie
  • Een paar takjes verse dille
  • peper en zout
  • Amuse met biet

Bereidingswijze

Schil de gekookte bietjes en snijd ze in dobbelsteentjes.

Doe ze in een bakje en besprenkel de bietjes met de azijn.

Snijd de sinaasappels door midden en verwijder de halve partjes met een grapefruit-mesje.

Snijd grote partjes nog door.

Pers de lege sinaasappels uit en meng het sap met de yoghurt en de mierikswortel.

Hak de takjes dille fijn en bewaar 4 mooie toefjes voor de decoratie.

Voeg de dille ook toe aan de yoghurt.

Back To Top