Een heerlijk pizza of broodje geitenkaas

Altijd smakelijke geitenkaas

Maakt u graag recepten met geitenkaas klaar? DeJong Cheese werkt met hoge kwaliteit geitenmelk van gangbare geitenhouderijen als van biologische bedrijven uit Nederland en België. Geitenkaas wordt steeds vaker gebruikt op de pizza, als amuse of op een lekker broodje. U vindt online een compleet overzicht van onze producten! Ook is het mogelijk rechtstreeks contact met ons op te nemen als u vragen over ons aanbod heeft. Wij leveren aan speciaalzaken, supermarkten, groothandels en marktkramen, maar ook aan restaurants en catering. Onze producten zijn verder te vinden in de retail, foodservice, industrie en in onze webshop www.dejongcheeseshop.nl.

Probeer ook eens geitenkaas amuse

DeJong Cheese verkoopt al sinds 1995 geitenkaas die regelmatig gebruikt wordt bij het maken van onder andere pizza, amuse en broodjes. Wanneer u een leverancier voor uw geitenkaas zoekt, bespreken wij met u graag de mogelijkheden. DeJong Cheese kan u dankzij onze korte lijnen altijd snel en adequaat handelen wanneer u contact met ons opneemt. Wij helpen klanten in zowel binnen- als buitenland met het leveren van hoge kwaliteit kaas.

Bij DeJong Cheese kunt u rekenen op:

  • hulp van vakmensen;
  • een uitgebreid assortiment geitenkaas;
  • wereldwijde export van ons aanbod;
  • uitstekende kwaliteit producten;
  • korte lijnen binnen onze organisatie.

Direct bestellen

U bent altijd welkom het assortiment online te bekijken als u wilt weten welke producten DeJong Cheese aanbiedt. Wilt u meer weten over onze geitenkaas? Neem dan contact op door te bellen met+31(0)13 – 5081316 of vul het contactformulier in. Mailen kan ook naar info@dejongcheese.nl.