Geitenkaas salade met honing

De lekkerste geitenkaas salade

Wilt u graag genieten van een heerlijke salade geitenkaas? DeJong Cheese produceert de lekkerste geitenkaas in verschillende smaakvarianten, zoals geitenkaas met honing. Met jarenlange ervaring helpen wij u graag bij het vinden van het juiste saladecomponent van de beste kwaliteit. Bekijk ons online aanbod om te zien welke heerlijke geitenkaas uw salade kunnen verrijken! Voor zowel consumenten als saladeproducenten hebben wij de ideale oplossing in ons assortiment. Wij leveren onder andere aan de retail, foodservice en industrie. Onze kaas wordt in speciaalzaken, supermarkten, groothandels en marktkramen aangeboden, maar ook in restaurants en catering. Voor inspiratie voor bijvoorbeeld een salade geitenkaas met honing of cranberry, kunt u op onze website kijken.

Maak uw eigen geitenkaas salade met honing!

DeJong Cheese vervaardigd geitenkaas naar traditioneel recept sinds 1995. Wilt u thuis zelf een heerlijke geitenkaas salade maken met of zonder honing, of bent u salade producent? Dan kunnen wij u dankzij onze meer dan 15 jaar ervaring van dienst zijn. Alle kazen in het assortiment van DeJong Cheese zijn perfect te combineren in verschillende warme en koude gerechten. Dankzij onze korte lijnen kunnen wij snel en adequaat handelen en zowel in binnen- én buitenland onze klanten beleveren met onze hoge kwaliteit kaas.

Bij DeJong Cheese kunt u rekenen op:

  • De lekkerste verse en zachte geitenkazen;
  • Een uitgebreid assortiment;
  • Wereldwijde export van ons aanbod;
  • Korte lijnen binnen onze organisatie;
  • Heerlijke recepten en ideeën.

Wij staan voor u klaar

Het online assortiment van DeJong Cheese is altijd bereikbaar wanneer u hier een kijkje in wilt nemen. Zoekt u meer informatie over onze geitenkaas producten, zoals de heerlijkste ingrediënten voor een salade, of onze geitenkaas met honing? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar +31(0)13 – 5081316. U kunt ook het contactformulier invullen of mailen naar info@dejongcheese.nl