Geitenkaas salade met honing of een heerlijke maaltijdsalade

Geitenkaas recepten

Kookt u ook graag met geitenkaas? Bestel dan bij DeJong Cheese uw gangbare of biologische geitenkaas op www.dejongcheeseshop.nl. Populaire gerechten met geitenkaas zijn bijvoorbeeld een salade geitenkaas met honing of de maaltijdsalade. Ook een salade met lauw- warme geitenkaas is een groot succes. Bekijk online een overzicht van onze producten, u vindt hier ook heerlijke recepten! Als u vragen heeft, kunt u direct contact met ons op nemen. Wij leveren onze producten aan speciaalzaken, supermarkten, groothandels en marktkramen, maar ook aan restaurants en catering. Verder zijn onze producten te vinden in de retail, foodservice, industrie en in onze webshop www.dejongcheeseshop.nl.

Probeer eens een salade warme geitenkaas!

DeJong Cheese produceert al sinds 1995 geitenkaas, die regelmatig gebruikt worden in speciale salades. Wanneer u een leverancier voor uw geitenkaas zoekt, bespreken wij met u graag de mogelijkheden. DeJong Cheese kan u dankzij onze korte lijnen altijd snel en adequaat helpen. Wij assisteren klanten in zowel binnen- als buitenland met het leveren van hoge kwaliteit geitenkaas. Wilt u ook eens een salade met geitenkaas en honing, warme geitenkaas of een maaltijdsalade proberen? Bekijk dan onze website voor recepten.

Bij DeJong Cheese kunt u rekenen op:

  • hulp van vakmensen;
  • uitstekende kwaliteit producten;
  • korte lijnen binnen onze organisatie;
  • een uitgebreid assortiment geitenkaas;
  • wereldwijde export van ons aanbod.

Uw bestelling plaatsen

U bent altijd welkom het assortiment online te bekijken als u wilt weten welke producten DeJong Cheese aanbiedt. Wilt u meer weten over onze geitenkaas? Neem dan contact op door te bellen met+31(0)13 – 5081316 of vul het contactformulier in. Mailen kan ook naar info@dejongcheese.nl.