Geitenkaas Recept

Geitenkaas in een heerlijk recept gebruiken

Wilt u graag genieten van een heerlijke verse of zachte geitenkaas? Of uw gasten verrassen en een overheerlijk recept met geitenkaas op tafel zetten? DeJong Cheese heeft een breed aanbod aan geitenkaas, dus aarzel niet om online te kijken wat wij voor u kunnen betekenen! Wij leveren aan retail, foodservice en industrie en u kunt onze kaas vinden in speciaalzaken, supermarkten, groothandels en marktkramen, maar ook in restaurants en catering. Bovendien inspireren wij u graag, dus vindt een uitdagend geitenkaas recept op onze website en probeer het uit!

Bekijk in welk recept u onze geitenkaas kunt gebruiken

DeJong Cheese vervaardigtal sinds 1995 geitenkaas naar traditioneel recept. Natuurlijk maken wij altijd gebruik van de hoogste kwaliteit ingrediënten en met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij specialist in het maken van de lekkerste kazen. Al onze kazen zijn perfect te combineren in verschillende warme en koude gerechten, van amuse tot nagerecht en van soep tot pizza. Dankzij de korte lijnen binnen ons bedrijf kan DeJong Cheese altijd snel en adequaat handelen wanneer u contact met ons opneemt. Wij staan klaar om partijen in binnen- én buitenland te helpen met het leveren van hoge kwaliteit kaas.

Bij DeJong Cheese kunt u rekenen op:

  • De lekkerste verse en zachte geitenkazen;
  • Een uitgebreid assortiment;
  • Wereldwijde export van ons aanbod;
  • Korte lijnen binnen onze organisatie;
  • Heerlijke recepten en ideeën.

Bestel direct

Bekijk nu een overzicht van het assortiment online van DeJong Cheese als u wilt weten welke producten wij aanbieden. Heeft u vragen over de geitenkaas die wij naar traditioneel recept maken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen met +31(0)13 – 5081316 of maak gebruik van ons contactformulier. Mailen is ook mogelijk naar info@dejongcheese.nl.