skip to Main Content

Cheese Crumbles

DeJong’s Cheese Crumbles: ‘For creative cooking’!

Cheese Crumbles – verse (geitenkaas) kaaskruimels- zijn eenvoudig te gebruiken in diverse gerechten en geven een prachtige presentatie. De Crumbles zijn een leuke en lekkere toevoeging aan salades, pasta’s, pizza’s en allerlei warme en koude gerechten, zelfs in desserts en soepen. Dus volop variatie!

De Cheese Crumbles dragen bij aan een snelle verwerkbaarheid van gerechten met zachte kazen, alleen de deksel eraf en strooien maar! Door het gebruik van een geheim recept kleven de Crumbles niet meer aan elkaar en zijn daardoor perfect voor de verwerking met portion controle. Laat uw snijgerei maar in de kast! Cheese Crumbles zijn zodoende zeer geschikt voor de professionele keuken.

Cheese Crumbles zijn verkrijgbaar in 4 varianten. De knoflookvariant is op basis van koemelk. Op basis van geitenkaas zijn er drie varianten: naturel, honing en bacon.

Cheese Crumbles recepten

Back To Top