Bedrijf

Bedrijfsprofiel:

Wij zijn een uiterst modern bedrijf dat de laatste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houdt. Directie en de ca. 60 medewerkers vormen samen een jong en dynamisch team.
Omdat we binnen het bedrijf kennis hebben op het gebied van kwaliteit, in- en verkoop, logistiek, techniek, marketing en vormgeving kunnen we snel schakelen en blijven de lijnen kort. Daarnaast werken we nauw samen met verschillende gespecialiseerde partijen, zo kunnen we snel inspelen op de wensen van de klant.

Het zoeken naar nieuwe productiemethoden, producten en ingrediënten is voor ons keer op keer een nieuwe uitdaging. Hierdoor is ons assortiment door de jaren heen uitgebreid met diverse soorten kaas op basis van koe -en geitenmelk.
De verkoop richt zich op verschillende markten in binnen- en buitenland, zowel in bulk voor de verwerkende industrie, als ook naar Retail, foodservice en groothandels ten behoeve van levering aan kaasspeciaalzaken en de ambulante handel.

Missie:

Enkele jaren geleden hebben we onze focus verlegd naar nieuwe producten voor Retail, foodservice, catering en industriële grootgebruikers. Tevens is het bedrijf de laatste jaren verder geprofessionaliseerd.

Na jaren van gestaagde groei in geproduceerd volume geitenkaas, zowel in bulk als in ons “standaard” assortiment, besteden we steeds meer aandacht aan het ontwikkelen van producten gebaseerd op verschillende soorten melk. Inmiddels produceren we ook producten die slechts zuivel gerelateerd zijn, maar niet noodzakelijk vanuit de melk bij ons gemaakt worden. Onze doelstelling is het verbreden van het assortiment met vernieuwende producten voor consumenten, catering en groothandel. Inmiddels zijn een aantal nieuwe producten reeds op de markt gebracht en blijven we nieuwe ideeën ontwikkelen. Onze verkruimelde kaas is in verschillende winkels te koop en ook in de catering en foodservice vindt het inmiddels zijn weg. In 2013 lanceerden we ons nieuwe merk Alphenaer. Een traditioneel, landelijk en kwalitatief hoogwaardige range kazen, speciaal geselecteerd voor de speciaalzaken en Horeca (meer info op www.alphenaer.nl).